fbpx

Core Web Vitals: trobar punts en comú entre els SEO i els desenvolupadors

[ad_1]

Treballar amb desenvolupadors per alinear-se amb les prioritats tècniques i de SEO és un desafiament a què s’enfronten molts SEO interns i les agències de SEO que ofereixen recomanacions. Com iniciem converses i donem suport a iniciatives que fan que els desenvolupadors i els SEO treballin cap al mateix objectiu? És Core Web Vitals el terreny comú que necessitem?

En aquesta conversa amb el desenvolupador de Moz, Lucas Rasmussen, explorem el seu projecte recent destinat a millorar la nostra experiència de prova A/B i com se superposa amb Core Web Vitals.


Pregunta: Quin és el teu paper a Moz?

Lluc: Sóc desenvolupador web a Moz. Administro el lloc web de Moz i el sistema de gestió de contingut (CMS).

Pregunta: Quin va ser l’objectiu principal del projecte Cloudflare recent?

Lluc: Vaig començar un projecte basat en la creació d’un conjunt de proves A/B per al lloc web de Moz que s’enfocava a millorar els resultats de les proves dividides i una experiència de visitant millor i més consistent. El problema que havíem de resoldre era executar proves A/B del costat del client sense una experiència de pàgina/client diferent. Quan algú carrega la pàgina com a part d’una prova A/B, la pàgina parpelleja en blanc durant una fracció de segon i afecta l’experiència, cosa que afecta la validesa general de la prova. Volíem fer-ho millor per a Moz.

Triem crear un sistema usant Cloudflare, on Cloudflare mostra automàticament dos tipus diferents de pàgines. D’aquesta manera, podríem construir un sistema on la pàgina de prova A/B es carregui tan ràpid com si no fos un experiment.

Tenia lobjectiu ambiciós de reduir el temps mitjà de càrrega de la pàgina a tot el lloc a dos segons.

Pregunta: Quant de temps va passar des de la idea fins a la finalització?

Lluc: En general, va prendre al voltant de 2-3 setmanes completar-ho amb dues setmanes addicionals de planificació. Això també va implicar canvis al nostre CMS i alguns errors en el camí.

Necessitàvem ajuda dels nostres enginyers, aprenent com funcionen realment els treballadors de Cloudflare. Són molt poderosos!

El treball central va prendre una setmana en la seva totalitat, resolent el que cal fer: obtenir comentaris, respondre-hi i realment fer la feina.

Pregunta: Com estàs seguint els resultats?

Lluc: Estic seguint els meus resultats al tauler de Cloudflare específic per a Web Analytics. Actualment estem limitats a 30 dies de seguiment, m’encantaria veure’n més per veure els canvis amb el temps.

Podeu valdre la pena assenyalar que si voleu més dades, la secció Mètriques de rendiment de Moz Pro de Site Crawl mostra dades històriques de fins a 90 dies per a les URL rastrejades.

Estic atent al que passa amb el temps de càrrega de la pàgina, especialment el temps de sol·licitud. Quan augmenta el temps, és un senyal que hi ha un problema a algun lloc. M’indica que alguna cosa no està a la memòria cau.

Mirant cap enrere al nostre ambiciós objectiu de reduir el temps mitjana de càrrega de la pàgina a tot el lloc a 2 segons. Actualment ens hem estancat a 2,6 segons. Però estem rastrejant una gran part dels usuaris a tot el lloc.

Pregunta: Quina va ser la part més agradable del projecte per a tu?

Lluc: Encendre’l i veure l’impacte i el canvi en el temps de càrrega de la pàgina: em va encantar poder veure els resultats del món real. I en aquest cas FUNCIONAR. Hi ha tants canvis que pots fer i creus que canviaran alguna cosa, i fins i tot si saps que faran una diferència, és possible que no vegis l’impacte… Quan vaig canviar els usuaris a la memòria cau, la diferència va ser significativa. , del voltant de 1.500 mil·lisegons a 200 mil·lisegons.

Pregunta: Què sap sobre la importància de Core Web Vitals?

Lluc: Tinc visibilitat de Core Web Vitals com a concepte. LCP (Largest Contentful Paint) en particular és una mètrica que controlo al panell d’Analytics.

Gif de pàgina web carregant
Feu clic al GIF per obtenir un repàs útil sobre el que és LCP del nostre centre daprenentatge.

Si els professionals de SEO estan buscant explorar la seva Core Web Vitals i iniciar converses amb els seus desenvolupadors, poden fer-ho a través de la MozPro interfície.

els Mètriques de rendiment La característica en Moz Pro realment permet als SEO automatitzar i optimitzar lanàlisi de rendiment perquè pugui recopilar i realitzar un seguiment del rendiment en un sol lloc. També us permet identificar pàgines crítiques que cal optimitzar. Obtingueu un punt de vista holístic sobre el rendiment de les seves pàgines per al rendiment i les dades fonamentals de la web, juntament amb altres dades de SEO addicionals, com lautoritat de la pàgina, les classificacions, el trànsit i altres problemes de rastreig. Brindem un llenguatge no tècnic i sense argot que l’ajuda a comprendre com pot començar a arreglar les coses per millorar aquestes puntuacions.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Register for Special Discounts in Other Services

Sign up to receive exclusive discounts on all our services.